top of page

Kwaliteits
Keuze

Vanaf 1 oktober 2021 hebben wij meerdere opties waarmee je meer keuzevrijheid hebt om de prijskwaliteit te bepalen. Wij hebben gemerkt dat er klanten zijn die alles heel specifiek en netjes willen hebben en ook prachtige foto's sturen van hun collectie en we zien klanten die prijsbewust willen zijn en waarbij een mindere resolutie en gebruikte materialen ook prima is. Vanaf nu is het dus mogelijk om te kiezen, mooi toch....

8CF7B9F9-4824-4CBF-A644-0C2C66857BDA.jpeg

Basis

Hiervoor gebruiken wij basiskwaliteit materialen, geprint op normale mediadragers en lineaire printer. de printkwaliteit heeft wat grotere pixel. 

2

Laser Print

hiervoor gebruiken wij onze laserprinter voor mooie en nauwkeurige afdrukken, verbeterde pixel en mediadragers en plakstrips.

3

Super High Quality

Als LaserPrint maar dan met extra Chromalife print cartridges for 'longlife' kleuren. Prints zijn perfect hebben een zeer hoge resolutie, perfect 'Zwart' , kleuren zijn levendiger en de scherpte is onovertroffen. Gebruikte materialen zijn van zeer hoog nivo en wij gebruiken high-Res foto mediadragers.

4

Extreme & Waterproof

The Best of the Best.., onze allerhoogste Hi-Res afdrukwaliteit in combinatie met nieuwe materialen. De Sticker der Stickers is Robuust, Slijtvast en Waterproof. Bovendien zijn de afbeeldingen haarscherp. Ook te krijgen in combinatie met XXL uitvoering voor Mbox 3 en 4.

Deze sticker ondergaat tijdens de produktie een aantal extra handelingen en heeft een transparante rand (rondom) die dient als waterkering.

bottom of page