top of page

services & Pricing

Tropical Leaves

Product

Gereedschap stickers (Industrial Grade)
Al onze stickers zijn eigen ontwerp, en worden op maat gemaakt voor de klant. Wij houden dus geen voorraad.

 

Het Design wordt gemaakt met de allernieuwste versie van photoshop, geprint met professionele Digitale Printers voorzien van z.g. Chroma 100 cartridges voor tientallen jaren kleurbehoud. De sticker wordt voorzien van een UV-bestendige harde plasticlaag met een nieuwe GBC lijmmachine en naar keuze uitgevoerd met een plakachterkant. Het uitstansen en ponswerk geschied met een zelf ontwikkelde radius mal en een Snijtafel met Laser assistance die zorgt voor een perfecte pasvorm op de gereedschapbox.

 

Onze Stickers zijn spatwaterbestendig (Extreme versie), behouden hun kleur, passen perfect en kunnen bovendien tegen een stootje. Een veel gehoord compliment van klanten is dat men het beter vind dan het orgineel en dat vinden wij Supergaaf !

 

Vanaf jan 2024 zien wij steeds meer apparatuur geleverd worden in plastic case/koffers. Vanwege meerdere verzoeken van klanten maken we nu ook hiervoor stickers. Ook maken wij stickers met bijvoorbeeld bedrijfslogo voor de beide zijden van de Accu. De eerste klanten zijn heel enthousiastExtra tekst/eigen Logo
Ook is het mogelijk een Logo of een bedrijfsnaam of eigendomstekst op de sticker aan te brengen. Ook zijn er klanten die hun eigen achtergrond willen of bedrijfslogo willen toevoegen..., omdat het uniek maatwerk is kunnen we ook individuele wensen realiseren...... 


 

Product

VERZENDING


Alle pakketten worden verstuurd via PostNL
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en land van bestemming. Voor internationale klanten rekenen wij andere tarieven. In 2024 heeft POSTNL haar tarieven met 10% verhoogd.


Gemiddeld rekenen wij 3.95 Eur incl. Dit zijn verpakking & verzendingskosten. Dit bereken wij achteraf vanwege het aantal gram in gewicht. Gedurende feestdagen berekent PostNl extra kosten


Voor verpakking gebruiken wij z.g. Air Seal enveloppen. Door de 'seal' kan er geen vocht bijkomen en zijn de stickers beschermd door airpockets. Voor extra bescherming gebruiken wij ook Ziplock plastic Seals ter bescherming van de Stickers.

Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

De pakketjes of Seal enveloppen kunnen per briefpost worden bezorgd. Het is niet nodig om er speciaal voor thuis te blijven. Wel zo makkelijk dus.

Verzending

DESIGN

Sticker update- 4.0
 

Wij werken nu met Photoshop CC2023 voor onovertroffen detail in al onze sticker designs. Recentelijk is een professionele snijtafel aangekocht die beschikt over Laser Guided Assistance, deze snijd nu sneller en nauwkeuriger. Onze radiusponsen zijn in eigen beheer ontwikkeld en is er geïnvesteerd in een snelle UltraChrome100 Digitale printer om verbluffende tekstscherpte, detail, kleurechtheid te garanderen in de hoogste kwaliteitskeuze. Begin 2023 hebben wij geïnvesteerd in professionele apparatuur van het Amerikaanse merk GBC om de professionaliteit en kwaliteit van de Sticker op een echt hoger nivo te brengen. Lijmlagen die loslaten behoren hierbij tot het verleden.

 

Wij innoveren 24/7 om alles sneller en nog veel strakker naar jullie als klant te sturen. Jullie bestellingen, feedback en foto's motiveren ons enorm en zijn daarbij maatgevend. 

 

Wij hebben de beschikking over een A3-digitale PIXMA printdrukmachine met 9600 dpi (pixeldichtheid) die dus ook grotere stickers kan produceren. In overleg kunnen wij dus ook grotere projecten aan,

 

Design

PRICING

Basis met alleen tekst:                        6,45

 

Meerprijs:

Afbeeldingen & Logo's                      + 0,5

Plakachterkant. (sticky back)              + 1.0

Bedrijfslogo of naamgeving              + 1,0

 

kwaliteit:

Laserafdruk                                        + 1,0

Super High Quality                           + 1,50

Extreme & Waterproof                     + 2,00

XXL sticker voor Mbox 3 & 4              8,45

( die grote boxen met zo'n klein stickertje ziet er niet mooi uit en daar hebben wij de XXL sticker voor ontworpen. Een mooie coole en grote sticker die de Box uitsparing beter benut en een professionele en unieke look geeft).

Set van 3 Stickers per Mbox

bestaande uit een frontsticker met afbeelding en

2 origineel witte labels met typeaanduiding op beide zijkanten                      14,85,-

Anti-diefstal/naamgeving 

Stickers voor op de Accu's                3,95,

Grote aantallen (vanaf 10 stuks)

Neem voor grotere aantallen contact met ons op.

Door diverse prijsverhogingen in de gehele markt zijn wij genoodzaakt onze prijzen in het voorjaar 2024 opnieuw te reviewen.
 

Pricing

Kwaliteit

Wij gaan voor top kwaliteit !, streven voortdurend naar verbetering, van materialen en machines en halen motivatie uit persoonlijke contact met onze klussende klanten. Niet voor niks hebben wij meer dan 300 five star ratings,over de 50 Google Ratings en meer dan 1000 klanten in Europa. Dat willen wij graag zo houden dankzij jullie positieve feedback en mooie foto's. Momenteel bewaren wij jullie feedback & reviews en bouwen wij hier straks een showpage !!

Vanaf nu bieden wij 3 kwaliteitsnivo's

Laser Print: hiervoor gebruiken wij onze Digitale laserprinter voor mooie en nauwkeurige afdrukken, verbeterde pixel en mediadragers en plakstrips.

Super High Quality: Als LaserPrint maar dan met extra Chromalife print cartridges for 'longlife' kleuren. Prints zijn perfect hebben een zeer hoge resolutie, perfect 'Zwart' , kleuren zijn levendiger en de scherpte is onovertroffen. Gebruikte materialen zijn van zeer hoog nivo en wij gebruiken high-Res foto mediadragers.

Extreme & waterproof: Als Super High maar dan een paar micron dikkere beschermlaag tegen weer en wind. Daarnaast maken wij de sticker waterproof door de naden aan de zijkanten mooi door te laten lopen. Dit verlengd de levensduur van de sticker aanzienlijk.

Kwaliteit
bottom of page